Abonnement

De ledensite bestaat uit een basismodule plus een aantal optionele modules. In de basismodule zitten de welkomstpagina en de fotogids.

De optionele modules zijn:
  1. Mailings. Via de site kunnen er eenvoudige mailings aan een geselecteerde groep leden worden gestuurd. Gebruikers kunnen zich in hun profiel abonneren op drie typen mailings: weekbrief, belangrijk en algemeen. Deze module is inclusief de functie voor een weekbriefmailing met een archief van deze weekbrieven. Ook heeft dit archief een zoekfunctie.
  2. Jaarkalender. Leden kunnen in de jaarkalender eenvoudig zien wanneer welke activiteiten plaatsvinden en wanneer ze nog iets nieuws kunnen plannen. Zo kun je voorkomen dat er meerdere activiteiten voor dezelfde doelgroep tegelijkertijd worden gepland.
  3. (Bijbel)kringen. Deze module geeft een overzicht van de (bijbel)kringen in de gemeente. Per kring kun je laten zien wie er lid zijn van de kring, wie er kringleider is, wanneer er kring is en wat er wordt behandeld.
  4. Inzet. Deze module geeft een gedetailleerd overzicht van wie er voor welke taken in de gemeente beschikbaar is. Iedereen kan per taak zijn beschikbaarheid opgeven.
  5. Declaraties. Gebruikers die hiervoor zijn gemachtigd, kunnen eenvoudig via de site een declaratie indienen. Ook kunnen zij een foto van de bon meesturen.
    (Voor de penningmeesters onder jullie: de declaraties kunnen worden ingediend voor een gespecificeerde categorie en kostenplaats en in SEPA-formaat worden geëxporteerd voor batch-uitbetaling.)
De basismodule kost € 300,- per jaar. Dit is inclusief:
  • Hulp bij het voor de eerste keer vullen van de site met foto’s en adresgegevens.
  • Drie uur support per jaar.

De optionele modules kosten elk € 50,- per jaar.

Als er naast de drie uur support per jaar behoefte is aan meer ondersteuning, dan kost dat € 75,- per uur.